Γραφείο Τύπου

 • Στην Βιτόρια-Γκαστέις πραγματοποιήθηκε η 4η...
  on May 27, 2022

  Με την παρουσία του Δ.Ε.Π.ΑΝ. στην Βιτόρια-Γκαστέις (Ισπανία) στις 24 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε η 4η Διακρατική συνάντηση του έργου “NEW NORMAL CHANNEL: Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” – “NNC”, στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus + της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του ο Δημόσιος Οργανισμός Instituto Foral de The post Στην Βιτόρια-Γκαστέις πραγματοποιήθηκε η 4η Διακρατική συνάντηση του Έργου “NEW NORMAL CHANNEL: Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” – “NNC” appeared first on City Connect News.

 • «Η Αυτοδιοίκηση ενώνει και δημιουργεί εξωστρέφεια»,...
  on May 19, 2022

  Συναντήσεις με Δημάρχους της Κρήτης σε μια σειρά επαφών για Αυτοδιοικητικές συνεργασίες, είχε ο Δήμαρχος Δράμας και Πρόεδρος του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη Χριστόδουλος Μαμσάκος με την ευκαιρία της συνεδρίασης του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Πλατανιά στο Γεράνι Χανίων. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και The post «Η Αυτοδιοίκηση ενώνει και δημιουργεί εξωστρέφεια», σημείωσε ο Χριστόδουλος Μαμσάκος από την Κρήτη, όπου συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ appeared first on City Connect News.

 • Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
  on April 19, 2022

  Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!! The post Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!! appeared first on City Connect News.

 • Το ΔΕΠΑΝ ευχαρίστησε ο Δήμρχος Οινουσσών για την...
  on April 15, 2022

  Με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του ΔΕΠΑΝ Χριστόδουλο Μαμσάκο και τον Γενικό Διευθυντή Βασίλη Κουτσιώρη ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Δανιήλ ευχαριστεί το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη διότι συνέβαλε τα μέγιστα στην προώθηση συγκεκριμένων παρεμβάσεων με τη διοικητική υποστήριξη και τεχνική ενίσχυση που παρείχαν οι υπηρεσίες του. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δανιήλ επισημαίνει: The post Το ΔΕΠΑΝ ευχαρίστησε ο Δήμρχος Οινουσσών για την συμβολή του στην ανάπτυξη του τόπου appeared first on City Connect News.

 • Η Αυτοδιοίκηση αποτελεί την βάση του Έθνους, τόνισε...
  on March 24, 2022

  Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο του εορτασμού της 200 επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) Χριστόδουλος Μαμσάκος. «Είμαι συγκινημένος που ως Πρόεδρος του Δ.Ε.Π.ΑΝ παραβρέθηκα μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Επιδαύρου στην ( Πλατεία της Α Εθνοσυνέλευσης ) όπου The post Η Αυτοδιοίκηση αποτελεί την βάση του Έθνους, τόνισε από την Επίδαυρο ο Χ. Μαμσάκος appeared first on City Connect News.

 • Δειγματοληψίες και έλεγχοι σε πυρόπληκτές περιοχές,...
  on March 17, 2022

  Πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τρείς διαδοχικές συναντήσεις εργασίας για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο «Έλεγχοι στις πυρόπληκτες περιοχές, στο Μάτι και την Κινέττα Αττικής στους Δήμους Μεγαρέων, Ραφήνας – Πικερμίου & Μαραθώνος». Και στις τρείς συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα με τον Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα, τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γιώργο Σταμούλη, και τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου The post Δειγματοληψίες και έλεγχοι σε πυρόπληκτές περιοχές, με την συνεργασία των Δήμων Μεγαρέων, Ραφήνας – Πικερμίου & Μαραθώνος, ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ και ΔΕΠΑΝ appeared first on City Connect News.

 • 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
  on March 8, 2022

  Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών. “Ο εορτασμός της Ημέρας της Γυναίκας την  8η Μαρτίου, τιμά τη γυναίκα και όσα εκείνη προσφέρει καθημερινά, στην Οικογένεια, την Κοινωνία και τον Επαγγελματικό Τομέα. Θέλει να δείξει πόσο πολύ τις αγαπάμε, The post 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας appeared first on City Connect News.

 • Σύσκεψη Δημάρχων της Π.Ε. Χανίων για το ενεργειακό...
  on March 4, 2022

  Διευρυμένη σύσκεψη των Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, καθώς και των Προέδρων των Δ.Ε.Υ.Α., παρουσία Αντιδημάρχων, Γενικών Γραμματέων και υπηρεσιακών παραγόντων των Δήμων, το μεσημέρι της Δευτέρας, 28/02/2022, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χανίων. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης The post Σύσκεψη Δημάρχων της Π.Ε. Χανίων για το ενεργειακό κόστος στους Δήμους και τη λειτουργία της ΥΔΟΜ με τη συμμετοχή ΔΕΠΑΝ appeared first on City Connect News.

 • Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η 3η Διακρατική συνάντηση...
  on March 3, 2022

  Στα γραφεία του Δ.Ε.Π.ΑΝ. στην Αθήνα στις 2 Μαρτίου2022, πραγματοποιήθηκε η 3ηΔιακρατική συνάντηση του έργου “NEW NORMAL CHANNEL: Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” – “NNC”, στο πλαίσιο του ΠρογράμματοςErasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την φιλοξενία όλων των εταίρων του Έργου. Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης, οι εκπρόσωποι των The post Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η 3η Διακρατική συνάντηση του Έργου“NEW NORMAL CHANNEL: Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” – “NNC” appeared first on City Connect News.

 • «Στόχος μας για το 2022, μια ακόμα καλύτερη πορεία»,...
  on January 25, 2022

  Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την περασμένη εβδομάδα η ΔΕΠΑΝ στα γραφεία της στην Αθήνα. Ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Αντιπρόεδρος και Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας και ο Γενικός Διευθυντής Βασίλης Κουτσιώρης, ευχήθηκαν στα μέλη και τα στελέχη της ΔΕΠΑΝ χρόνια πολλά και καλή χρονιά ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν στην πορεία του οργανισμού The post «Στόχος μας για το 2022, μια ακόμα καλύτερη πορεία», τόνισε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΠΑΝ, ο Πρόεδρος Χ. Μαμσάκος appeared first on City Connect News.

2107297272