Γραφείο Τύπου

 • Καλό Καλοκαίρι!!!
  on August 8, 2022

  Καλό Καλοκαίρι!!! …ένα μικρό διάλειμμα από 8/8 έως 20/8 The post Καλό Καλοκαίρι!!! appeared first on City Connect News.

 • Συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ στο Πνευματικό Κέντρο του...
  on August 4, 2022

  Συνεδρίασε την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων. Τα μέλη του Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δικτύου, καλωσόρισε ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξενοφών Μανιατογιάννης. Ακολούθως ο Πρόεδρος του Δικτύου και Δήμαρχος Δράμας The post Συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων appeared first on City Connect News.

 • “Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” 2020-1-ES02-KA227-YOU-016703
  on July 30, 2022

  Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, το Δ.Ε.Π.ΑΝ. – Δίκτυο Πόλεων πραγματοποίησε με επιτυχία την τελική εκδήλωση του Έργου “NNC” με τίτλο: «Απελευθερώστε την εσωτερική σας δημιουργικότητα στον ψηφιακό πολιτισμό σε έναν κόσμο του 2030» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος “ERASMUS+” Η Εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων και συμμετείχαν Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, άτομα The post “Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” 2020-1-ES02-KA227-YOU-016703 appeared first on City Connect News.

 • Ολοκλήρωση του έργου NNC
  on July 21, 2022

  Όσο πιο κοντά πλησιάζουμε προς τα τέλη Ιουλίου, τόσο πιο γρήγορα έρχεται η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου NNC. Για την ολοκλήρωση του έργου, όλοι οι εταίροι συμβάλουν με την οριστικοποίηση της απαραίτητης τεκμηρίωσης, την υλοποίηση πολλαπλασιαστικών εκδηλώσεων σε εθνικό επίπεδο και τη σύνοψη της δοκιμαστικής φάσης της πλατφόρμας NNC. Αλλά μην ανησυχείτε, οι δρόμοι The post Ολοκλήρωση του έργου NNC appeared first on City Connect News.

 • Με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Α. Γεωργιάδη...
  on July 1, 2022

  Με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ανάπτυξη των Δήμων -Μελών του Δ.Ε.Π.ΑΝ., καθώς και γενικότερα θέματα της Αυτοδιοίκησης ενώ έμφαση δόθηκε στην απορρόφηση χρηματοδοτικών πόρων και στην υλοποίηση έργων. Το The post Με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Α. Γεωργιάδη συναντήθηκε το ΔΕΠΑΝ appeared first on City Connect News.

 • Στην Βιτόρια-Γκαστέις πραγματοποιήθηκε η 4η...
  on May 27, 2022

  Με την παρουσία του Δ.Ε.Π.ΑΝ. στην Βιτόρια-Γκαστέις (Ισπανία) στις 24 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε η 4η Διακρατική συνάντηση του έργου “NEW NORMAL CHANNEL: Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” – “NNC”, στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus + της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του ο Δημόσιος Οργανισμός Instituto Foral de The post Στην Βιτόρια-Γκαστέις πραγματοποιήθηκε η 4η Διακρατική συνάντηση του Έργου “NEW NORMAL CHANNEL: Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” – “NNC” appeared first on City Connect News.

 • «Η Αυτοδιοίκηση ενώνει και δημιουργεί εξωστρέφεια»,...
  on May 19, 2022

  Συναντήσεις με Δημάρχους της Κρήτης σε μια σειρά επαφών για Αυτοδιοικητικές συνεργασίες, είχε ο Δήμαρχος Δράμας και Πρόεδρος του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη Χριστόδουλος Μαμσάκος με την ευκαιρία της συνεδρίασης του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Πλατανιά στο Γεράνι Χανίων. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και The post «Η Αυτοδιοίκηση ενώνει και δημιουργεί εξωστρέφεια», σημείωσε ο Χριστόδουλος Μαμσάκος από την Κρήτη, όπου συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ appeared first on City Connect News.

 • Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
  on April 19, 2022

  Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!! The post Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!! appeared first on City Connect News.

 • Το ΔΕΠΑΝ ευχαρίστησε ο Δήμρχος Οινουσσών για την...
  on April 15, 2022

  Με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του ΔΕΠΑΝ Χριστόδουλο Μαμσάκο και τον Γενικό Διευθυντή Βασίλη Κουτσιώρη ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Δανιήλ ευχαριστεί το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη διότι συνέβαλε τα μέγιστα στην προώθηση συγκεκριμένων παρεμβάσεων με τη διοικητική υποστήριξη και τεχνική ενίσχυση που παρείχαν οι υπηρεσίες του. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δανιήλ επισημαίνει: The post Το ΔΕΠΑΝ ευχαρίστησε ο Δήμρχος Οινουσσών για την συμβολή του στην ανάπτυξη του τόπου appeared first on City Connect News.

 • Η Αυτοδιοίκηση αποτελεί την βάση του Έθνους, τόνισε...
  on March 24, 2022

  Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο του εορτασμού της 200 επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) Χριστόδουλος Μαμσάκος. «Είμαι συγκινημένος που ως Πρόεδρος του Δ.Ε.Π.ΑΝ παραβρέθηκα μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Επιδαύρου στην ( Πλατεία της Α Εθνοσυνέλευσης ) όπου The post Η Αυτοδιοίκηση αποτελεί την βάση του Έθνους, τόνισε από την Επίδαυρο ο Χ. Μαμσάκος appeared first on City Connect News.

2107297272