Γραφείο Τύπου

 • Επιστασία των περιοχών κατασκευής των λιμνοδεξαμενών...
  on March 14, 2023

  Κλιμάκιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Κιλελέρ και την εταιρεία “ECOS Μελετητική” η οποία συνεργάζεται με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) επισκέφθηκε τις περιοχές όπου θα εκτελεστούν  δύο ιδιαίτερα σημαντικά έργα. Το έργο της κατασκευής λιμνοδεξαμενών στις τοπικές κοινότητες των Αγίων Αναργύρων και της Νέας Λεύκης του Δήμου Κιλελέρ και της The post Επιστασία των περιοχών κατασκευής των λιμνοδεξαμενών από κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Κιλελέρ appeared first on City Connect News.

 • Δήμος Γρεβενών: Συνάντηση Εργασίας με συμμετοχή ΔΕΠΑΝ...
  on March 1, 2023

  Το απόγευμα της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου 2023 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας για το νέο Πρόγραμμα LEADER, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη. Στη συνάντηση που συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, βρέθηκε στο επίκεντρο, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Γρεβενών, η Παρέμβαση «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ The post Δήμος Γρεβενών: Συνάντηση Εργασίας με συμμετοχή ΔΕΠΑΝ για το νέο Πρόγραμμα LEADER appeared first on City Connect News.

 • Δίκτυο Πόλεων ΔΕΠΑΝ: Με συμμετοχή Αυτοδιοικητικών...
  on February 28, 2023

  Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε το διήμερο εργασιών  του Δικτύου Πόλεων ΔΕΠΑΝ, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα (10 και 11 Φεβρουαρίου), στη Δράμα, το οποίο παρακολούθησαν Αυτοδιοικητικοί απ΄ όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Δράμας, την Παρασκευή συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου και το Σάββατο παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης και των κομμάτων, ΟΤΑ και φορέων πραγματοποιήθηκε σε The post Δίκτυο Πόλεων ΔΕΠΑΝ: Με συμμετοχή Αυτοδιοικητικών απ΄ όλη τη χώρα και εκπροσώπων της κυβέρνησης και των κομμάτων πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση στη Δράμα appeared first on City Connect News.

 • Στη Δράμα στις 11 Φεβρουαρίου η Γ.Σ. του Δ.Ε.Π.ΑΝ.
  on February 10, 2023

  The post Στη Δράμα στις 11 Φεβρουαρίου η Γ.Σ. του Δ.Ε.Π.ΑΝ. appeared first on City Connect News.

 • Παρουσίαση του Έργου “Virtual and Mobile Museum of Biodiversity” /...
  on January 13, 2023

  Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:00, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παρουσίαση του Έργου “Virtual and Mobile Museum of Biodiversity” / “Εικονικό και Κινητό Μουσείο Βιοποικιλότητας” του Προγράμματος Συνεργασίας «Ιnterreg V – A Ελλάδα – Βουλγαρία» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη νομού Καβάλας. Το έργο “Virtual and Mobile Museum The post Παρουσίαση του Έργου “Virtual and Mobile Museum of Biodiversity” / “Εικονικό και Κινητό Μουσείο Βιοποικιλότητας” appeared first on City Connect News.

 • Εικονικό και Κινητό Μουσείο Βιοποικιλότητας
  on January 11, 2023

  Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση του Έργου “Virtual and Mobile Museum of Biodiversity” / “Εικονικό και Κινητό Μουσείο Βιοποικιλότητας” του Προγράμματος Συνεργασίας «Ιnterreg V – A Ελλάδα – Βουλγαρία» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη νομού Καβάλας που διοργανώνει το Δίκτυο Ελληνικών The post Εικονικό και Κινητό Μουσείο Βιοποικιλότητας appeared first on City Connect News.

 • Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Χρόνια Πολλά
  on December 23, 2022

  The post Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Χρόνια Πολλά appeared first on City Connect News.

 • Συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ
  on December 21, 2022

  Συνεδρίασε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στα γραφεία του στην Αθήνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη. Ο Πρόεδρος του ΔΕΠΑΝ Χριστόδουλος Μαμσάκος, τα μέλη του Δ.Σ. και ο Γενικός Διευθυντής κατά τη διάρκεια της συζήτησης έκαναν αναφορά στις δράσεις του ΔΕΠΑΝ και στον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα ενώ τέθηκαν και The post Συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ appeared first on City Connect News.

 • “Building Next Generation Competencies for Logisticians and Supply Chain Managers”
  on November 25, 2022

  “Building Next Generation Competencies for Logisticians and Supply Chain Managers” 2019-1-PL01-KA203-065731 Την Πέμπτη 10Νοεμβρίου 2022, το Δ.Ε.Π.ΑΝ. – Δίκτυο Πόλεων πραγματοποίησε με επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση για τοΈργο “NEXTLOG” με τίτλο: «Building Next Generation Competencies for Logisticians and Supply Chain Managers» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος “ERASMUS+” Η Εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων The post “Building Next Generation Competencies for Logisticians and Supply Chain Managers” appeared first on City Connect News.

 • MyPromise: Boosting Grassroots Sport and Sport Volunteering in Europe”
  on November 15, 2022

  “MyPromise: Boosting Grassroots Sport and Sport Volunteering in Europe” 613648-EPP-1-2019-1-EE-SPO-SCP Οι εκδηλώσεις του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας κορυφώθηκαν το Σαββατοκύριακο στις 12-13 Νοεμβρίου. Περισσότεροι από 45.000 δρομείς συμμετείχαν σε όλες τις αποστάσεις, και πολλές ακόμη χιλιάδες επισκέπτες κατά μήκος της διαδρομής και στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού στο κέντρο της The post MyPromise: Boosting Grassroots Sport and Sport Volunteering in Europe” appeared first on City Connect News.