Γραφείο Τύπου

 • Το ΔΕΠΑΝ συμμετέχει στη ΔΕΘ με την πλατφόρμα –...
  on September 10, 2023

  Το Δίκτυο Πόλεων για την ανάπτυξη ΔΕΠΑΝ συμμετέχει στην 87η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης. Το ΔΕΠΑΝ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ΔΕΘ (Περίπτερο 17 Σταντ 06) την πλατφόρμα – υπηρεσία για ολιστική ενεργειακή διαχείριση προς τους Δήμους και τις Περιφέρειες της Ελλάδος. Στη ΔΕΘ οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε 1500 άμεσους και έμμεσους εκθέτες και The post Το ΔΕΠΑΝ συμμετέχει στη ΔΕΘ με την πλατφόρμα – υπηρεσία για ολιστική ενεργειακή διαχείριση ΟΤΑ appeared first on City Connect News.

 • Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι
  on August 10, 2023

  The post Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι appeared first on City Connect News.

 • To ΔΕΠΑΝ διοργάνωσε τη δεύτερη Ενημερωτική Εκδήλωση,...
  on July 31, 2023

  Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023, το ΔΕΠΑΝ διοργάνωσε τη δεύτερη Ενημερωτική Εκδήλωση, για το πρόγραμμα «FLOREO» “Innovative business information and support services for young entrepreneurs in herbs production and eco-tourism” στην Αίθουσα Συνεδρίων Λίτσα Φωκίδη ΙΙ, του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη. Η εκπρόσωπος του ΔΕΠΑΝ, Τάνια Κυριακίδου, έκανε μια σύντομη παρουσίαση για να εξηγήσει τους στόχους και The post To ΔΕΠΑΝ διοργάνωσε τη δεύτερη Ενημερωτική Εκδήλωση, για το πρόγραμμα «FLOREO» appeared first on City Connect News.

 • «FLOREO» – Ενημερωτική Εκδήλωση από το ΔΕΠΑΝ
  on July 27, 2023

  Στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας «Interreg V – A Greece – Bulgaria» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, η ΔΕΠΑΝ, Δίκτυο Πόλεων διοργανώνει την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023, Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση της εξέλιξης του έργου με τίτλο «Καινοτόμες Υπηρεσίες Επιχειρηματικής Πληροφόρησης και Υποστήριξης για νέους επιχειρηματίες in Herbs production and Eco-Tourism» με το ακρωνύμιο «FLOREO». The post «FLOREO» – Ενημερωτική Εκδήλωση από το ΔΕΠΑΝ appeared first on City Connect News.

 • Με επιτυχία η παρουσίαση του Προγράμματος ...
  on June 23, 2023

  Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Προγράμματος  Συνεργασίας «Ιnterreg V-A Ελλάδα – Βουλγαρία» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, “ Innovative Business Information and Support services for young entrepreneurs in Herbs production and Eco-Tourism” με ακρωνύμιο “FLOREO” στο Περίπτερο 15 της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της  Πέμπτης 22 Ιουνίου 2023. Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός The post Με επιτυχία η παρουσίαση του Προγράμματος  Συνεργασίας «Ιnterreg V-A Ελλάδα – Βουλγαρία» appeared first on City Connect News.

 • ΔΕΠΑΝ: Πρόσκληση στο πρόγραμμα “FLOREO”, εγκαταστάσεις...
  on June 20, 2023

  Στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας «Ιnterreg V – A Ελλάδα – Βουλγαρία» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, το ΔΕΠΑΝ, Δίκτυο Πόλεων διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου με τίτλο “ InnovativeBusiness Information and Support services for youngentrepreneurs in Herbsproduction and Eco-Tourism” με ακρωνύμιο “FLOREO”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Περίπτερο 15, στο χώρο της The post ΔΕΠΑΝ: Πρόσκληση στο πρόγραμμα “FLOREO”, εγκαταστάσεις HELEXPO 22 Ιουνίου appeared first on City Connect News.

 • 1η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας, συμμετοχή...
  on June 14, 2023

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η 1η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας (Forward Green), από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου με τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία και στόχο μια νέα επιχειρηματική αντίληψη στη χώρα, βασισμένης στην κυκλική οικονομία, την πράσινη ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό των επιχειρηματικών μοντέλων. Η δημιουργία μιας νέας κουλτούρας κυκλικής οικονομίας, που θα The post 1η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας, συμμετοχή ΔΕΠΑΝ, ομιλητής στο Forum ο Γεν. Διευθυντής Β. Κουτσιώρης appeared first on City Connect News.

 • Το ΔΕΠΑΝ τίμησε για την προσφορά του στα κοινά τον...
  on May 15, 2023

  Το ΔΕΠΑΝ τίμησε για την προσφορά του στα κοινά τον μέχρι πρότινος Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Ξένο Μανιατογιάννη ο οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα για να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ως υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών. Ειδικότερα, ο Γενικός Διευθυντής του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη κ. Βασίλειος Κουτσιώρης, απένειμε στον The post Το ΔΕΠΑΝ τίμησε για την προσφορά του στα κοινά τον μέχρι πρότινος Δήμαρχο Βριλησσίων Ξένο Μανιατογιάννη appeared first on City Connect News.

 • Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., ο Διευθυντής και το προσωπικό του...
  on April 12, 2023

  Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., ο Διευθυντής και το προσωπικό του ΔΕΠΑΝ σας εύχονται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!!! The post Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., ο Διευθυντής και το προσωπικό του ΔΕΠΑΝ σας εύχονται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!!! appeared first on City Connect News.

 • Επιστασία των περιοχών κατασκευής των λιμνοδεξαμενών...
  on March 14, 2023

  Κλιμάκιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Κιλελέρ και την εταιρεία “ECOS Μελετητική” η οποία συνεργάζεται με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) επισκέφθηκε τις περιοχές όπου θα εκτελεστούν  δύο ιδιαίτερα σημαντικά έργα. Το έργο της κατασκευής λιμνοδεξαμενών στις τοπικές κοινότητες των Αγίων Αναργύρων και της Νέας Λεύκης του Δήμου Κιλελέρ και της The post Επιστασία των περιοχών κατασκευής των λιμνοδεξαμενών από κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Κιλελέρ appeared first on City Connect News.