Γραφείο Τύπου

 • Συνεδρίασε στην Αθήνα το Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ
  on 1 Ιουνίου, 2024

  Συνεδρίασε την Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Πόλεων ΔΕΠΑΝ στα γραφεία του στην Αθήνα. Ο Πρόεδρος του ΔΕΠΑΝ κ. Δημήτρης Νασίκας (Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου), ο Γενικός Διευθυντής κ. Βασίλης Κουτσιώρης και τα μέλη του Δ.Σ. κατά τη διάρκεια της συζήτησης έκαναν αναφορά στις δράσεις του Δικτύου και στον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα ενώ The post Συνεδρίασε στην Αθήνα το Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ appeared first on City Connect News.

 • Ο Β. Κουτσιώρης στην Επιτροπή Ηλεκτρονικής...
  on 29 Μαΐου, 2024

  Μέλος στην Επιτροπή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ) ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Χρηματοδοτήσεων Δήμου Βριλησσίων Βασίλης Κουτσιώρης, ο οποίος είναι Γενικός Διευθυντής του Δικτύου Πόλεων ΔΕΠΑΝ. Στους στόχους του Οργάνου είναι μεταξύ άλλων η ανάπτυξη και υλοποίηση στρατηγικών και πρωτοβουλιών που προωθούν τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας The post Ο Β. Κουτσιώρης στην Επιτροπή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ appeared first on City Connect News.

 • Συνάντηση με τον Δ/ντη του Δικτύου Πόλεων ΔΕΠΑΝ Β....
  on 7 Μαΐου, 2024

  Ραντεβού με το Δίκτυο Πόλεων ΔΕΠΑΝ είχε το ρομπότ Σοφία στο πλαίσιο της “BEYOND”, της διεθνούς έκθεσης ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη, αποτελώντας σημείο συνάντησης των πιο καινοτόμων εταιρειών, αλλά και τεχνολογιών αιχμής. Ο Διευθυντής του ΔΕΠΑΝ Βασίλης Κουτσιώρης συνομίλησε με την Sophia the Robot η οποία όπως φάνηκε γνώριζε The post Συνάντηση με τον Δ/ντη του Δικτύου Πόλεων ΔΕΠΑΝ Β. Κουτσιώρη είχε το ρομπότ Σοφία appeared first on City Connect News.

 • Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
  on 2 Μαΐου, 2024

  The post Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! appeared first on City Connect News.

 • 18ος Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος”, θεσμικός...
  on 25 Απριλίου, 2024

  Στη συνέντευξη που παραχωρήθηκε για τον 18ο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», στο πάρκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, εκ μέρους του Δικτύου Πόλεων ΔΕΠΑΝ η κ. Τάνυα Κυριακίδου παρουσίασε το Δίκτυο που είναι Θεσμικός Υποστηρικτής του Μαραθωνίου και την πρωτοβουλία για «ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ», την οποία το ΔΕΠΑΝ έχει καταθέσει και ως project στο The post 18ος Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος”, θεσμικός Υποστηρικτής το ΔΕΠΑΝ, Πρωτοβουλία για ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ appeared first on City Connect News.

 • «Εμείς ΔωρίΖΟΥΜΕ 1.000.000€ και Εσύ ΑποφασίΖΕΙΣ που θα το...
  on 25 Απριλίου, 2024

  Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το project του Δικτύου Πόλεων για την Ανάπτυξη, ΔΕΠΑΝ, που καταθέσαμε στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας Ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ “Εμείς χαρίζουμε 1.000.000€ Εσύ αποφασίζεις που θα το μοιράσεις” έλαβε θετική ανταπόκριση και προκρίθηκε στον ανοιχτό διαγωνισμό. Για την υλοποίηση του Project μας χρειαζόμαστε τη δική σας συμμετοχή, μόνο με μια ΨΗΦΟ! Η The post «Εμείς ΔωρίΖΟΥΜΕ 1.000.000€ και Εσύ ΑποφασίΖΕΙΣ που θα το μοιράσεις», Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της TEXAN appeared first on City Connect News.

 • Με τη συμμετοχή του Δ.Ε.Π.ΑΝ. πραγματοποιήθηκε η 2η...
  on 22 Απριλίου, 2024

  Το έργο “COMFORTage” πραγματοποίησε τη δεύτερη διακρατική συνάντησή του στη Ρώμη στις 18 και 19 Απριλίου, με οικοδεσπότη  το Fondazione Policlinico Universitario Agostino Gemelli. Οι κύριοι στόχοι ήταν: Η πλήρη κατανόηση των αρχιτεκτονικών αναγκών από τους εταίρους των πιλοτικών εφαρμογών και των σχετικών ιδιοτήτων τους για την εκμετάλλευση του έργου, παράλληλα με την πρόσθετη αξία The post Με τη συμμετοχή του Δ.Ε.Π.ΑΝ. πραγματοποιήθηκε η 2η Διακρατική Συνάντηση των εταίρων του έργου “COMFORTage” στην Ρώμη στις 18 και 19 Απριλίου! appeared first on City Connect News.

 • Συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ την Πέμπτη στην Αθήνα
  on 29 Μαρτίου, 2024

  Συνεδρίασε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΕΠΑΝ στα γραφεία του στην Αθήνα. Ο Πρόεδρος του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη κ. Δημήτρης Νασίκας (Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου), ο Γενικός Διευθυντής κ. Βασίλης Κουτσιώρης και τα μέλη του Δ.Σ. κατά τη διάρκεια της συζήτησης έκαναν αναφορά στις δράσεις του Δικτύου και The post Συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ την Πέμπτη στην Αθήνα appeared first on City Connect News.

 • Γενική Συνέλευση και νέο Δ.Σ. στο Δίκτυο Πόλεων ΔΕΠΑΝ
  on 16 Μαρτίου, 2024

  Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων ΔΕΠΑΝ παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη και του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρου Κυρίζογλου. Επίσης κατά τη διάρκεια των εργασιών του ΔΕΠΑΝ εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρώην The post Γενική Συνέλευση και νέο Δ.Σ. στο Δίκτυο Πόλεων ΔΕΠΑΝ appeared first on City Connect News.

 • Ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων...
  on 29 Φεβρουαρίου, 2024

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024, και ώρα 03:00 μ.μ. (Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA Athens City Centre, Μιχαλακοπούλου 50, 11528). Η Γενική Συνέλευση των μελών του Δικτύου που θα διεξαχθεί παρουσία στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απ΄ όλη The post Ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) appeared first on City Connect News.