Γραφείο Τύπου

 • Ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων...
  on 26 Φεβρουαρίου, 2024

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024, και ώρα 03:00 μ.μ. (Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA Athens City Centre, Μιχαλακοπούλου 50, 11528). Η Γενική Συνέλευση των μελών του Δικτύου που θα διεξαχθεί παρουσία στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απ΄ όλη The post Ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) appeared first on City Connect News.

 • Εναρκτήρια Διακρατική Συνάντηση των Εταίρων του...
  on 26 Ιανουαρίου, 2024

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε (16-18/01/2024) η 1η Διακρατική Συνάντηση μεταξύ των 38 εταίρων για την υλοποίηση του Έργου με τίτλο: “Prediction, Monitoring and Personalized Recommendations for Prevention and Relief of Dementia and Frailty” και ακρωνύμιο “COMFORTAGE”, (Αρ. Έργου 101137301) στο πλαίσιο του “HORIZON Research and Innovation Actions” και συγκεκριμένα της Πρόσκλησης με τίτλο “HORIZON-HLTH-2023-STAYHLTH-01” και The post Εναρκτήρια Διακρατική Συνάντηση των Εταίρων του έργου “COMFORTAGE” στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (16-18/01/2024) appeared first on City Connect News.

 • on 22 Δεκεμβρίου, 2023

  Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!!! The post appeared first on City Connect News.

 • Δήμος Οινουσσών: Προμήθεια μηχανημάτων από...
  on 13 Δεκεμβρίου, 2023

  Σε προμήθεια μηχανημάτων έργου προχώρησε ο Δήμος Οινουσσών, όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Γιώργος Δανιήλ. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δανιήλ σημείωσε: “Με ιδιαίτερη χαρά παραλάβαμε τα μηχανήματα έργου από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”. Συγκεκριμένα η προμήθεια περιλαμβάνει σάρωθρο, πλυστικό, κλαδοθρυμματιστή και ακτοκαθαριστή. Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε με τη συνδρομή και διοικητική υποστήριξη του Δικτύου Πόλεων για The post Δήμος Οινουσσών: Προμήθεια μηχανημάτων από “Φιλόδημος ΙΙ” με υποστήριξη ΔΕΠΑΝ appeared first on City Connect News.

 • Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων: Ξεκινά...
  on 12 Δεκεμβρίου, 2023

  Ξεκινά η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου-Προπονητηρίου στις Αλυκές Ποταμού όπως ανακοίνωσε  η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου. Στο χώρο εγκαταστάθηκε η εργολήπτρια εταιρεία εκπρόσωποι της οποίας, παρουσία και του προέδρου του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου κ. Γρηγόρη Μάστορα, ανέφεραν ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με τη μελέτη και τη σύμβαση. Η Δήμαρχος The post Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων: Ξεκινά η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου-Προπονητηρίου στις Αλυκές Ποταμού, εγκαταστάθηκε η εργολήπτρια εταιρεία appeared first on City Connect News.

 • Ένα σημαντικό έργο ψηφιακής υποδομής ξεκίνησε για τις...
  on 29 Οκτωβρίου, 2023

  Ένα σημαντικό έργο ψηφιακής υποδομής ξεκίνησε για τις Οινούσσες όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Δανιήλ. “Με ιδιαίτερη χαρά κι ικανοποίηση υπέγραψα με την ανάδοχο ανώνυμη εταιρεία “OLYMPIOS INTELLIGENT TECHNOLOGIES” στα γραφεία της ΔΕΠΑΝ την τριμερή σύμβαση για την “Προμήθεια-Εγκατάσταση Τηλεμετρικού Συστήματος Παρακολούθησης Δικτύων Ύδρευσης Δήμου Οινουσσών“. Το έργο έχει συμβατικό προϋπολογισμό 1.237.148,00 ευρώ και The post Ένα σημαντικό έργο ψηφιακής υποδομής ξεκίνησε για τις Οινούσσες appeared first on City Connect News.

 • Tο Δίκτυο Πόλεων ΔΕΠΑΝ διοργάνωσε με επιτυχία το...
  on 18 Σεπτεμβρίου, 2023

  Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, το ΔΕΠΑΝ, Δίκτυο Πόλεων διοργάνωσε με επιτυχία το Τελικό Συνέδριο του  προγράμματος «FLOREO» “Innovative business information and support services for  young entrepreneurs in herbs production and eco-tourism” στο χώρο της HELEXPO, στο περίπτερο 6 του Εκθεσιακού Χώρου 17. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για το ρόλο των εταίρων του έργου και τη συμβολή The post Tο Δίκτυο Πόλεων ΔΕΠΑΝ διοργάνωσε με επιτυχία το Τελικό Συνέδριο του  προγράμματος «FLOREO» appeared first on City Connect News.

 • Το ΔΕΠΑΝ συμμετέχει στη ΔΕΘ με την πλατφόρμα –...
  on 10 Σεπτεμβρίου, 2023

  Το Δίκτυο Πόλεων για την ανάπτυξη ΔΕΠΑΝ συμμετέχει στην 87η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης. Το ΔΕΠΑΝ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ΔΕΘ (Περίπτερο 17 Σταντ 06) την πλατφόρμα – υπηρεσία για ολιστική ενεργειακή διαχείριση προς τους Δήμους και τις Περιφέρειες της Ελλάδος. Στη ΔΕΘ οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε 1500 άμεσους και έμμεσους εκθέτες και The post Το ΔΕΠΑΝ συμμετέχει στη ΔΕΘ με την πλατφόρμα – υπηρεσία για ολιστική ενεργειακή διαχείριση ΟΤΑ appeared first on City Connect News.

 • Πρόσκληση σε Τελικό Συνέδριο στη ΔΕΘ στο πλαίσιο του...
  on 4 Σεπτεμβρίου, 2023

  Το Δίκτυο Πόλεων Δ.Ε.Π.Α.Ν, ως Εταίρος του Έργου με τίτλο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»/ FLOREO, που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020», με χαρά σας προσκαλεί στο ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ του έργου “FLOREO”. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 16.09.2023 από τις 10.30 The post Πρόσκληση σε Τελικό Συνέδριο στη ΔΕΘ στο πλαίσιο του έργου “FLOREO” appeared first on City Connect News.

 • Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι
  on 10 Αυγούστου, 2023

  The post Το ΔΕΠΑΝ σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι appeared first on City Connect News.